ΤΑΠΑΝΤΑΟΛΑ


Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Τι θα φορεθει στις καλπες?





Ένα από τα μεγαλυτερα προβληματα που θα αντιμετωπισει αυριο η συγχρονη ελληνιδα είναι το τι θα φορεσει για να παει να ψηφισει.
Μια λαθος επιλογη μπορει να επιρεασει τη ψυχολογια μας με αποτελεσμα να μη ψηφισουμε σωστα και να εχουμε μετα τυψεις για μια ολοκληρη τετραετια.
Το ντυσιμο μας λοιπον θα πρεπει να είναι αναλογο του τι θα ψηφισουμε
Ψηφιζουμε Κωστακη?? Τοτε θα ντυθουμε με ταγιερ (παντελονι φυσικα) αλα Ντορουλα. Το μαλλι κτενισμενο στη τριχα, το μακιγιαζ διακριτικο και ένα μονιμο χαμογελο του στυλ καλυτερα να μην εκλεγουμε για να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
Ψηφιζουμε Γιωργακη?? Εδώ μπορειτε να διαλεξετε μεταξυ στυλ Μιλενας και Μαριας. Ποιο ανεμελο, ποιο σοσιαλιστικο, λιγο ρομαντικο για να θυμιζει τις ωραιες εποχες του Αντρικου. Το χαμογελο διακριτικο του στυλ, δε μπορει αυτή τη φορα είναι σιγουρο θα βγουμε και τοτε θα γελασει ο κάθε πικραμενος (εννοωντας φυσικα τους βουλευτες που θα φανε με χρυσα κουταλια).
Ψηφιζουμε Αλεκουκα?? Εδώ τα πραγματα είναι απλα. Φορεστε ότι βρειτε μπροστα σας. Φροντιστε μονο να είναι ακομψο και αχαρο. Πεταξτε το επανω σας, βγαλτε τους φακους επαφης σας και βαλτε τα γυαλια σας και ειστε ετοιμη για το μεγαλο βημα. Το χαμογελο ανυπαρκτο φυσικα γιατι πονατε για την αδικια του εργαζομενου, για την κοινωνικη ανισοτητα και για την αυξηση στη τιμη της βοτκας.
Ψηφιζουμε Αλεξη?? Η πιο ευκολη επιλογη στο ντυσιμο. Ότι και να φορεσουμε ειμαστε μεσα, αρκει να μην είναι κλασσικο και αυστηρο. Εδω το χαμογελο είναι σφιγμενο γιατι  φοβομαστε για το αποτελεσμα της καλπης. Φροντιζουμε να χαμογελαμε διακριτικα αλλα με νοημα στους εκπροσωπους του Πασοκ γιατι ξερουμε ότι αν δεν παρει αυτοδυναμια θα εχουμε νταραβερι.
Ψηφιζουμε Καρατζαφερη?? Εδώ θελει αυστηρο ντυσιμο, ρουχα όλα φιαγμενα στην Ελλαδα και όχι στο εξωτερικο. Απαραιτητα αξεσουαρ ένα μπουκαλι Εβιαν και ένα μπουκαλακι αρωμα ώστε αν ερθουμε κατά λαθος σε επαφη με καποιο αλλοδαπο  να συνελθουμε από το σοκ ψεκαζοντας στο προσωπο με το Εβιαν και να ριξουμε λιγο αρωμα να φυγει αυτή η χαρακτηριστικη μυρωδια που εχουν. Φυσικα παμε να ψηφισουμε χερι χερι  γιατι μονο ετσι η ψηφος μας θα πιασει τοπο. Το χαμογελο? Σαρδονειο του στυλ ε ρε συ δε θα παρω εδρες στη βουλη θα σας φτιαξω εγω. Κάθε μερα θα σας τα λεω. Σε περιπτωση συναντησης με μελη της Ν.Δ. χαμογελαμε  κλεινοντας το ματι γιατι αν δεν παρουν αυτοδυναμια εμεις θα τους σωσουμε παλι.
Ψηφιζουμε οικολογους?? Παμε στο εκλογικο κεντρο με τα ποδια ή με ποδηλατο ή με πατινι. Το ντυσιμο μας αυστηρα οικολογικο και κατά προτιμηση στους τονους του πρασινου. Εχουμε μαζι μας μια μεγαλη σακουλα για να μαζεψουμε τα αχρηστα χαρτια και να τα παμε στην ανακυκλωση. Το χαμογελο μας αδιαφορο, αλλωστε ξερουμε ότι δε θα βγουμε, τζερτζελες να γινετε.
Ψηφιζουμε όλα τα υπολοιπα?? Ελευθερο ντυσιμο λιγακι μιζερο όπως θα είναι και οι ψηφοι που θα παρει το κομμα μας. Χαμογελο αναλογα με τη ψυχολογια της στιγμης. Βρηκαμε ευκολα να παρκαρουμε - χαμογελο διαπλατο, τσακωθηκαμε πριν φυγουμε από το σπιτι με τη πεθερα μας - χαμογελο εκδικητικο, θα παμε για καφε μετα την ψηφο - χαμογελο πονηρο κλπ.
Για οσες θα ψηφισετε λευκο ή ακυρο το ντυσιμο  είναι στυλ αναρχικου, τζιν ξεβαμενο σκισμενο, καμμια αλυσιδα και κανενα σκουφο στη τσαντα γιατι μπορει να χρειαστει. Φυσικα ΔΕΝ χαμογελαμε γιατι να χαμογελασουμε αλλωστε? Για το χαλι αυτων που φευγουν ή για το χαλι αυτων που θα ερθουν? Παμε ψηφιζουμε φευγουμε και δεν ελπιζουμε σε τιποτα πλεον. Αλλωστε το εργο το εχουμε δει τοσες πολλες φορες που ξερουμε ολες τις ατακες απεξω.
Αντε βρε και καλη ψηφο

3 σχόλια:

  1. Εγώ λέω να πάω με τουαλέτα.

    ......

    Κανονική ...λεκάνη που λέμε !! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό, χα, χα, χα, χα, χα ! Εγώ πάντως θα μείνω με τις πιτζάμες όόόόλη μέρα, αφού δεν πάω να ψηφίσω, χα, χα, χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό, χα, χα, χα ! Εγώ πάντως θα μείνω με τις πιτζάμες όόόόλη την μέρα, αφού δεν πάω να σπαταλήσω την ψήφο μου σε κανέναν από αυτά τα λαμόγια. Θα πάω να ψηφίσω ΜΟΝΟ όταν βάλει υποψηφιότητα η καπετάνισσα Latou και βάλει στον συνδιασμό της και τον καπετάν Βαγγέλι, χα, χα, χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή